Home Tech Razerova nova analogna tipkovnica – Huntsman Mini Analog

Razerova nova analogna tipkovnica – Huntsman Mini Analog

Objavio Lauro Kostić
0 komentar

Ako vas je prošle godine dovela u iskušenje Razerova analogna tipkovnica, ali želite nešto malo kompaktnije, onda bi Huntsman Mini Analog možda vrijedilo pogledati. Razer kaže da je ovo prvi put da svoje analogne optičke prekidače dovodi na tipkovnicu s rasporedom od 60 posto, što znači da nema funkcijski redak, numeričku podlogu, pa čak ni tipke sa strelicama. Rezultat je vrlo malen dodatak, idealan za svakoga s ograničenim prostorom na stolu.

Posjedovanje analognih prekidača znači da tipkovnica može registrirati niz ulaza osim jednostavnog pritiskanja ili nepritiskanja tipki. Na primjer, Razerov softver omogućuje vam dodijeliti dvije naredbe na jednoj tipki (jednu za pola pritiska ili drugu za puni pritisak), a također možete promijeniti točku aktiviranja svakog prekidača (također koliko morate pritisnuti tipku prije nego što se registrira tisak).

Analogno upravljanje također znači da možete imati pojedinačne tipke koje oponašaju upravljačku palicu kontrolera, nudeći precizniju kontrolu u trkaćim igrama, kao jedan primjer. Ali ova vrsta funkcionalnosti može biti dobra ili loša što se tiče računalnih igara. Računalne igre su općenito dizajnirane da se njima upravlja ili s gamepadom ili tipkovnicom, tako da kombiniranje njih dvoje može biti neuredno.

Ostale značajke Huntsman Mini Analog uključuju dvostruke PBT kapice za tipke, odvojivi USB-C kabel, RGB osvjetljenje i brzinu prozivanja od 1000 Hz. To je prilično tipična stopa prozivanja za tipkovnicu, ali znači da Huntsman Mini Analog neće imati takvu vrstu odaziva kao na Huntsman V2 sa svojom stopom prozivanja od 8000 Hz.

Huntsman Mini Analog kreće u prodaju ovog mjeseca na globalnoj razini po cijeni od 149,99 dolara (159,99 eura).

Detaljnije  Nvidijin RTX 3090 Ti navodno će biti lansiran 29. ožujka

Povezane objave

Bizz Plusportal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Bizz Plus. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

Odabir urednika

© Copyright 2022. | Design by Bizz Mreža

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com