Home Turizam Linija Croatia Airlinesa Osijek-Muenchen od svibnja postaje cjelogodišnja

Linija Croatia Airlinesa Osijek-Muenchen od svibnja postaje cjelogodišnja

Objavio Lauro Kostić
0 komentar
Ta je linija i uvedena prošle jeseni na inicijativu Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka i njihovih turističkih zajednica te osječke Zračne luke.

To su ujedno i prvi izravni letovi u povijesti Croatia Airlinesa na liniji Osijek-Muenchen.

“Zahvaljujući izvrsnoj suradnji svih sudionika u ovom projektu, ostvarenim rezultatima te kvalitetnoj tržišnoj potražnji za letovima, otvoren je i prostor za daljnje unapređenje linije, koja će od 2. svibnja ove godine, kao redovna cjelogodišnja linija, putnicima i nadalje biti na raspolaganju svakog ponedjeljka i petka”, kažu iz Croatia Airlinesa, ne navodeći kakav je promet ostvaren na toj liniji tijekom dva zimska mjeseca.

Komentirajući te najave i suradnju, predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Jasmin Bajić naglasio je da će Osijek-Muenchen biti “izuzetno kvalitetna cjelogodišnja linija”, kojom će osigurati izravnu zračnu vezu s njemačkim tržištem cijele godine, odnosno letove u važno europsko prometno čvorište preko kojeg putnici mogu putovati diljem svijeta.

Detaljnije  Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati

Povezane objave

Bizz Plusportal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Bizz Plus. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

Odabir urednika

© Copyright 2022. | Design by Bizz Mreža

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com