Home Tech Aston Martin Valhalla je prekrasan hibridni automobil

Aston Martin Valhalla je prekrasan hibridni automobil

Objavio Lauro Kostić
0 komentar

Prvo potpuno električno vozilo Aston Martina trebalo bi biti lansirano 2025. godine, ali postoji mnogo drugih zanimljivih stvari koje dolaze između sada i tada. Srednji model Valhalla plug-in hibrid počet će dolaziti do kupaca početkom 2024. i prilično je zapanjujući. Njegov twin-turbo V8 proizvodi 740 konjskih snaga, a to će se upariti s parom elektromotora, koji samo elektronima mogu pokrenuti vozilo do 80 mph. Neto snaga se procjenjuje na 937 KS i okretni moment od 738 funta stopa. Nakon Valhalle, Aston kaže da će sve njegove linije proizvoda imati električne opcije do 2026.

No, u međuvremenu, proizvođač automobila još uvijek priprema neka interesantna vozila. Nedavno je britanski OEM predstavio Aston Martin DBX707. Njegov 4,0-litreni V8 pojačan je kako bi proizveo impresivnih 697 KS, što je 155 KS više od standardnog DBX-a. Aston Martin će također proizvesti još jedan V12 Vantage dok model završava svoju trenutnu generaciju.

Detaljnije  NASA-in novi teleskop počeo s radom, snimio i prvu fotografiju

Povezane objave

Bizz Plusportal iz svijeta poslovanja. Pratite novosti na našem portalu Bizz Plus. Novosti vezane uz: ekonomiju, financije, kulturu, turizam, gastronomiju, tehnologiju i sport.

Odabir urednika

© Copyright 2022. | Design by Bizz Mreža

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com